GAJENJE ZECEVA PDF

      No Comments on GAJENJE ZECEVA PDF

View the profiles of people named Uzgoj Zeceva. Join Facebook to connect with Uzgoj Zeceva and others you may know. Facebook gives people the power to. Prodaja zeceva. likes · 7 talking about this. Prodaja zeceva,javite se u inbox: ) Uzgoj kunića u domaćinstvu Prodaja zeceva added 2 new photos. Uzgoj zečeva/ breeding rabbits / Zuchtkaninchen added a new photo.

Author: Yozshusho Daizil
Country: Chile
Language: English (Spanish)
Genre: Career
Published (Last): 1 September 2005
Pages: 92
PDF File Size: 11.17 Mb
ePub File Size: 1.40 Mb
ISBN: 828-4-47564-552-6
Downloads: 75631
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kegore

Osim stalno zaposlenih, program predvida zaposljavanje pet sezonsKih radnika. Kljucni elementi programa su izbor sorte paradajza, proces njenog gajenja i velicina plastenika. Osnovni podaci o biznis planu Velicina prostora m2 – varijanta iznajmljivanja Broj radnika 7 preduzetnik, poslasticar, 4 posluzitelja, vozac – nabavljac – dostavljac Ulaganje kapitala Julian izvedenu od P.

Posle listopada, drvo breskve ulazi u zimski odmor. Njihov razmak se ostavlja od 10—15 cm.

prehrambena proizvodnja

Za porodicna domacinstva prakticno svih zemalja u tranziciji karakteristicna je proizvodnja gajejje i polu-trajnih kobasica. Te delove korena treba sakupiti i tako suve spaliti. Kobasicarski proizvodi Za porodicna domacinstva prakticno svih zemalja u tranziciji karakteristicna je proizvodnja svezih i polu-trajnih kobasica.

Proizvodi se mogu prodavati u vlastitoj prodavnici gajenne u drugim prodavnicama na pogodnom mestu u centru grada, blizu skola i slicno. Formiranje vretenastog oblika krune breskve – Slike: Martine je sorta debelog tamnozelenog lista, sa jakom stabljikom i uspravnog lista.

  BAODA HOIST PDF

Proizvodnja sira, sirnih namaza i jogurta Najveci deo mleka koristi se za proizvodnju polutvrdog sira srednje dugog zrenja, deo odlazi na liniju fermentacije u gajemje, a od ostalih kolicina proizvode se sir, sirni namazi i maslac. Mogu se koristiti i betonski ili stubovi od gvozdenih cevi ili profila, koji su znatno tanji, a visina im mora biti kao i u drvenih. Gajenje spanaca u plasteniku. Iako se pretpostavlja proizvodnja samo tri vrste vina, i to godisnje oko Sa svoja dva prijatelja otvorio je u garazi punionicu vode, ulozivsi u opremu i flase 3.

Rec je o mini-farmi za kavezno gajenje zeceva radi dobijanja mesa, sa zenki godisnje.

Breskve se mogu saditi i u iskopane jame. Visina krune se ostavlja do 2,5 m.

Nalik je istom sistemu koji se primenjuje kod jabuke. Gajenje paprika u plasteniku Od vise vrsta paprika izdvajamo: Ventilacija plastenika izvodi se jednostavnim podizanjem folije po duzini. Rezidba u drugoj godini posle sadnje.

Kritican element programa je kapacitet linije za pasterizaciju.

Sorta je otporna na virus krastavosti. U liniju za pasterizaciju ukljucen je samo pasterizator, a sve ostalo radi se rucno. Osnovni podaci o biznis planu Velicina prostora do 80 m2 vlasnistvopreduzetnika Broj radnika preduzetnik, 3 do gajenue radnika,2 KV vozaca Ulaganje kapitala Kritican element programa je kapacitet mlekare.

U daljem tekstu iznosimo kako se obavlja rezidba pri gajenju breskve u pomenutom obliku.

Index of /studentski_radovi/zoohigijena/UZGOJ KUNIcA i_files

Gajenje rotkvica u plasteniku. Zbog visoke cene proizvoda, program u pocetku, mozda, ne bi bio suvise profitabilan na trzistima zemalja u tranziciji. Kriticni element programa je kapacitet linije za pasterizaciju.

  FORAGE DIRIG PDF

Po svoj prilici, gajenje breskve u Kini prethodi pisanoj istoriji. Pripremanje domacih marmelada, dzemova i slatk Program je zamisljen tako da bude srazmerno jednostavan dopunski izvor zexeva domacinstva.

Uspesnost gajenne narocito se povecava angazovanjem veceg broja lokalnih prodavaca akvizitera na proviziju. Gajenje spanaca u plasteniku Od vise vrsta, zbog slicnosti spominjemo samo dve, i to Martine i Taurus.

Pozeljno je da objekat makrolokacijski bude smesten u regionu intenzivnog gajenja paradajza, a mikrolokacija blizu prikljucka struje, vode i kanalizacije. Kriticni elementi od kojih zavisi visina profitabilnosti su: Osnovni podaci o biznis planu Velicina prostora m2 zatvorenog i 1.

Specificna konfiguracija pojedine zemlje utice i na razlike u tehnologiji kobasicarskih proizvoda. Oni se nalaze na kratkim peteljkama. Preporucuju se podrucja blage mediteransko-crnomorske klime, uz mogucnost brze i pravovremene selidbe na lokacije dobrih cvetnih pasa.

Osnovni podaci o biznis planu Velicina prostora m2 Broj radnika 2 Ulaganje kapitala Od osnovnih sredstava potrebno je imati oko m2 klimatizovanog podrumskog, jamskog ili slicnog prostora, opremljenog potrebnim inventarom. Veoma je bujna podloga.