GAJENJE ZECEVA PDF

      No Comments on GAJENJE ZECEVA PDF

View the profiles of people named Uzgoj Zeceva. Join Facebook to connect with Uzgoj Zeceva and others you may know. Facebook gives people the power to. Prodaja zeceva. likes · 7 talking about this. Prodaja zeceva,javite se u inbox: ) Uzgoj kunića u domaćinstvu Prodaja zeceva added 2 new photos. Uzgoj zečeva/ breeding rabbits / Zuchtkaninchen added a new photo.

Author: Daikazahn Nikorn
Country: Sudan
Language: English (Spanish)
Genre: Love
Published (Last): 20 April 2018
Pages: 45
PDF File Size: 7.81 Mb
ePub File Size: 2.91 Mb
ISBN: 840-7-74983-637-3
Downloads: 79778
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Braramar

Rucno tkanje gotovo svakom coveku omogucuje da iskaze delic umetnicke duse.

prehrambena proizvodnja

Lukovi su izradeni od celicnih cevi precnika 32 mm i trajno su zasticeni galvanizacijom. U ovom tipu plastenika moguce su tri berbe godisnje.

Kapacitet uredaja je kg sladoleda na sat. Osim toga, radi gauenje ulaganja, polazimo od toga da liniju za pasterizaciju cini samo pasterizator.

Kapacitet programa je 2 tone na dan. Batechsorta sa belim mesom. Veoma je bujna podloga. Visina krune se ostavlja do 2,5 m. Osim izvrsnin termoizolaci-onih svojstava, folija omogucava kapanje kondenzovane vode po biljkama. Programom je predvidena izgradnja sopstvenog prostora, a ako imate mogucnost adaptacije postojeceg prostora, to ce bitno smanjiti potrebna ulaganja u osnovna sredstva i povecati profitabilnost programa. Specificna konfiguracija pojedine zemlje utice i na razlike u tehnologiji kobasicarskih proizvoda.

Na mladaru u porastu obrazuju se retki cvetni pupoljci. Proizvodnja pasterizovane paprike Objekat je rentabilno izgraditi iskljucivo u podrucju intenzivnog gajenja paprika. Kapacitet programa je Preporucujemo sorte Valore RZ zbog visokog prinosa i ujednacenosti ploda. Hebricidi se mogu upotrebljavati protiv korova u starijim breskvicima, prema uputstvu na omotu pakovanja, koji se redovno zalivaju ili u rejonima sa dovoljno padavina za vreme vegetacije breskve.

  BLACK HOLES AND TIME WARPS KIP THORNE PDF

Programom je predvideno konzervisanje razlicitog povrca sargarepe, paprike, karfiola, kelja pupcara i si.

Pri tome treba paziti da radnik koji nabacuje zemlju ne udara u stablo sadnice lopatom ili motikom. Naravno, pretpostavlja se visok kvalitet i konkurentne cene Osnovni podaci o biznis planu Velicina prostora m2 zatvorenog i 1.

Razvitak plodova gajjenje breskve. Osnovni podaci o biznis planu Velicina prostora m2 – vlasnistvopreduzetnika Broj radnika 1 Ulaganje kapitala Osnovni podaci o biznis planu Velicina prostora oko 50 m2 prostora gjaenje kuci preduzetnice Broj radnika domacica-preduzetnica i potreban broj ukucana Ulaganje kapitala Priprema sadnice breskve za sadnju.

Nalik je istom sistemu koji se primenjuje kod jabuke.

Osnovni podaci o biznis planu Velicina prostora 60 m2 – varijantaiznajmljivanja Broj radnika 8 preduzetnik,administrator, predradnik, 3 priucenaradnika, 2 trgovca Ulaganje prostora Proizvodnja sira, sirnih namaza i jogurta Najveci deo mleka koristi se za proizvodnju polutvrdog sira gajehje dugog zrenja, deo odlazi na liniju fermentacije u jogurt, a od ostalih kolicina proizvode se sir, sirni namazi i maslac.

Proizvodna linija obuhvata samo pasterizator i zatvarace tegli, a sve ostalo obavlja se rucno.

Martine je sorta debelog tamnozelenog lista, sa jakom stabljikom i uspravnog lista. Setva je od januara do jula, a berba od aprila do decembra, zavisno od vrste. Sume temperature cvetanja su ,0 — ,8C. Osnovni podaci o biznis planu Velicina prostora m2 – varijanta iznajmljivanja Broj radnika 7 preduzetnik, poslasticar, 4 posluzitelja, vozac – nabavljac – dostavljac Ulaganje kapitala Prema potrebi, moguca je demontaza i prenosenje na drugu lokaciju.

Stubovi za naslon se pobijaju na razmaku od 8 — 10 m. Moguca je demontaza i prenosenje na drugu lokaciju.

Plod je tezak gajdnje berbi oko 50 g. Kritican element programa je kapacitet mlekare. Osim izvrsnih termoizolacionih svojstava, folija omogucava kapanje kondenzo-vane vode po biljkama. Sve veca potrosnja pileceg mesa, uz veliki broj odgajivaca zivine, zahteva gradnju malih klanica u neposrednoj blizini zivinarskih farmi.

  GUY AITCHISON REINVENTING THE TATTOO PDF

Paradajz proizveden u plasteniku moze se upotrebljavati na razlicite nacine, u svezem stanju i za industrijsku preradu. Optimalna tezina pri berbi je – g po glavici. Proizvodnja mekog sira od punomasnog mleka Od punomasnog mleka moze se proizvoditi sa plemenitim plesnima.

Index of /studentski_radovi/zoohigijena/UZGOJ KUNIcA i_files

Proizvodaci raznovrsnih bezalkoholnih pica izvlace velike profite. Oko njega se pinciraju svi konkurenti. Ozivljavanje narodne tradicije opravdava postojanje programa, a njegova profitabilnost zavisi od zainteresovanosti ljudi da nauce ono sto su radili gqjenje preci i jos nesto vise. Tako formirana kruna treba da ima 8 skeletnih grana, a visina krune 2,5 m. Oni gajenjw stavljaju pored stabla. Transportuje se u aluminijskim bacvama ili u flasama. U mladim breskvicima treba izbegavati upotrebu herbicida trajnog delovanja.

Narocito preporucujemo pasterizaciju visnje maraske zbog vrlo dobre prodaje na trzistu zapadne Evrope. Gajenje spanaca u plasteniku. Program je zamisljen tako da bude srazmerno jednostavan dopunski izvor prihoda domacinstva. Kapacitet uslovljava konstrukcija vozila, pa je uz povoljne trzisne i druge uslove moguce samo udvostrucenje obima programa.

Program je projektovan kao lokalna mini-przionica kvalitetnijih vrsta kafe, uzjjakovanje u raznim kombinacijama u ambalazu primerenu nacinu prodaje, kao i plasman u sopstvenoj prodavnici ili drukcije. Empirijskim istrazivanjima utvrdena je primena au-strijsko-nemacke, italijanske, pa i madarske tehnologije. Zecwva visina trba da je 3 m, a osnova sa ivicom od 15 cm.